SUNA ACUM: 0720.785.276

Preturi

Avand in vedere diversitatea configuratiilor si modelelor de sisteme, va rugam sa ne contactati telefonic la 0720.785.276 pentru obtinerea ofertei de pret, intrucat cele afisat sunt orientative.

La cerere, asiguram si alte servicii hardware sau software, in afara celor prezentate mai jos.

* Va putem oferi si o oferta de pret personalizata. Pentru acest lucru, va rugam sa ne furnizati detalii prin telefon si noi va vom raspunde in cel mai scurt timp;
* Clientul suporta pretul pieselor (care urmeaza a fi schimbate cu acordul sau) sau furnizeaza piesele respective;
* Pretul constatarii defectiunii la domiciliul clientului este de 85 lei. Acesta nu se achita daca reparatia se face la fata locului. Pentru mai multe informatii, sunati la numarul de telefon afisat pe website;
* Pretul pentru o interventie la domiciliul clientului/ sediul societatii, nu poate fi mai mic de 97 lei. Asa incat, daca pretul pentru serviciul solicitat este de 70 lei - spre exemplu -, clientul va plati suma de 97 lei (reprezentand suma minima/ interventie);
* Ne obligam sa pastram confidentialitatea datelor cu care intram in contact, in momentul prestarii serviciilor pentru dumneavoastra.


Evolutia noastra si feedback-ul clientilor

Am inceput activitatea in anul 2007, tineri fiind, intr-un mic birou, reparand calculatoarele si laptop-urile cunostintelor. Datorita dumneavoastra - cetateni ai municipiului Bucuresti -, am ajuns in acest moment la o echipa alcatuita din mai mult de cinci persoane, fiecare dintre noi fiind specializat in reparatii laptop -uri, reparatii calculatoare, depanare, instalare windows, configurarea si optimizarea sistemului de operare si nu numai! Raspundem cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra in mai putin de 3 ore de la efectuarea apelului.
Suntem incantati si motivati de feedback-ul pozitiv al clientilor nostri si asta ne da puterea de a continua. Cititi AICI toate intrebarile primite din partea clientilor si raspunsurile noastre, precum si feedback-ul acestora.
Prestam servicii de reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu, oriunde in Bucuresti, deplasarea fiind gratuita. Diagnosticam calculatorul si laptop-ul dumneavoastra, ne exprimam punctul de vedere cu privire la problema acestora si, in urma deciziei dumneavoastra, remediem in cele mai bune conditii problema. Ne straduim, totodata, sa va oferim cele mai bune preturi de pe piata. Bucurati-va acum de toate aceste servicii sunandu-ne la numarul de telefon afisat pe website!

Fondatorul, despre evolutia serviciilor si feedback-ul clientilor