SUNA ACUM: 0720.785.276

Reparatii laptop Bucuresti

reparatii laptop la domiciliu bucuresti
Probleme cu laptopul?
SUNATI ACUM!
Echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice reparatie la laptop in Bucuresti.
Deplasare este gratuita la domiciliul Dvs.

 Am vorbit despre noi, ca echipa, dar la general. Am raspuns la fiecare dintre intrebarile clientilor nostri si am facut un scop din a-i face multumiti. Nu am spus nimic, insa, despre specializarile noastre, lasand clientii sa deduca acest lucru din continutul acestui website. Se impune, cu toate acestea, sa discutam despre unul dintre cele mai cautate servicii pe care le prestam, specializarea de care suntem mandri, si anume reparatii laptop la domiciliu.
 Inca din anul 2007, cand oamenii au inceput sa faca tranzitia de la calculator la laptop, am inceput sa aprofundam acest domeniu, participand la numeroase cursuri si seminarii. Am invatat tot ce se poate despre partea tehnica a unui laptop si despre modul de functionare a acestuia. Reparam zilnic laptopuri si reactia oamenilor - cand isi primesc laptop-ul perfect functional - ne motiveaza sa continuam.
 Verificam si reparam placa de baza de la circuite, pana la legaturi si condensatori, placa video, procesorul impreuna cu ventilatorul acestuia, precum si alte componente integrate in laptop-ul dumneavoastra. Prestam servicii de curatare laptop la domiciliu, instalare Wndows, fie el XP, 7, 8 sau 10 si programe utilitare, precum antivirus, VLC sau Bsplayer, Adobe Reader, Microsoft Office, Winrar, Adobe Photoshop, Java etc. Stergem virusii din laptop-ul dumneavoastra si optimizam sistemul de operare astfel incat notebook-ul sa functioneze la capacitate maxima.
 Bucurati-va de toate aceste servicii, create special pentru dumneavoastra! Sunati acum la numarul de telefon afisat pe website si semnalati-ne problema.

Regasiti in plus fata de serviciile sus mentionate si:
- Instalare si optimizare sistem de operare Windows XP/ Windows 7/ Windows 8 sau 10 pe 32 sau 64 bit;
- Instalari drivere si update Windows;
- Instalare Antivirus, Pachetul Microsoft Office, Yahoo Messenger, WinRAR, Nero Burn, VLC, BSPlayer, Adobe Reader, uTorrent/Bit Commet, Winamp, Skype si alte programe la cerere;
- Instalare si configurare retele Wireless/Routere Wireless;
- Curatare laptop de praf sau alte reziduri;
- Inlocuire piese interne, cabluri defecte sau invechite;
- Recuperari date de pe Hard Diskuri cu probleme;
- Repartitionare si formatare a HardDisk-ului;

reparatii laptop la domiciliu, instalare windows la domiciliu, depanare laptop la domiciliu.


Asteptam telefonul Dvs.!
0720.785.276