SUNA ACUM: 0720.785.276

Reparatii calculatoare Bucuresti

reparatii calculatoare bucuresti

Probleme cu calculatorul?
SUNATI ACUM!
Unul dintre tehnicienii nostri va sta permanent la dispozitie pentru orice problema cu privire la calculatorul Dvs.
Deplasare este gratuita pentru reparatii calculatoare la domiciliu in Bucuresti Sunt momente in care clientii ne intreaba de ce continuam sa efectuam reparatii la calculatoare pentru un pret atat de mic? Nu stim daca explicatia-i convinge, dar va putem da, pe aceasta cale, un motiv care speram sa va convinga. Vedem un scop nobil, dincolo de profit. Ne motiveaza - sa continuam - reactia clientului care vede ca laptopul sau calculatorul, dupa caz, ii functioneaza perfect. Ne bucuram si ne motiveaza cand primim multumiri si felicitari sau cand vedem zambete pe chipurile oamenilor. Inca de dupa anii 2000, am inceput sa ne specializam in reparatii calculatoare. Din dorinta de veni cu ceva-n plus fata de societatile concurente, am implementat conceptul de reparatii calculatoare si laptopuri la domiciliu. Probabil va-ntrebati deplasarea cine o suporta, motiv pentru care tinem sa mentionam ca deplasarea la domiciliul dumneavoastra este gratuita.
 Reparam, asadar, orice tip de calculator. Efectuam reparatii la placa de baza a acestuia, la procesor, la harddisk, placa video si orice ale componente. Le inlocuim sau, dupa caz, le upgradam. Daca consideram ca reparatia nu va avantajeaza din punct de vedere financiar, raportandu-ne la vechimea sau tipul calculatorul, va vom recomanda achizitionarea unei alte unitati centrale. Am participat la o multitudine de cursuri si seminarii si respectam in activitatea noastra zilnica cu strictete regulile impamantenite in acest domeniu. Instalam orice fel de sistem de operare, indeosebi Windows la domiciliul clientului. Instalam Windows XP, 7, 8.1 sau Windows 10, impreuna cu antivirus si programele utilitare. Bucurati-va acum de toate aceste servicii, create special pentru dumneavoastra. Sunati-ne la numarul de telefon afisat pe website, reclamandu-ne problema calculatorului dumneavoastra.

Regasiti in plus fata de serviciile sus mentionate si:
- Instalare si optimizare sistem de operare Windows XP/ Windows 7/ Windows 8 sau 10 pe 32 sau 64 bit;
- Instalari drivere pentru componente sau update pentru Windows;
- Instalare antivirus, pachetul Microsoft Office, Bsplayer, WinRAR, Nero Burn, VLC, Adobe Reader, uTorrent/Bit Commet, Winamp, Skype si orice alte programe;
- Instalare si configurare retele de tip Wireless sau router Wireless;
- Curatare calculator de praf sau alte reziduri;
- Inlocuire piese interne, cabluri defecte sau invechite;
- Recuperari date de pe Hard Diskuri cu probleme;
- Formatare si repartitionare Harddisk;

reparatii calculatoare la domiciliu, instalare windows la domiciliu, service calculatoare la domiciliu.


Asteptam telefonul Dvs.!
0720.785.276