SUNA ACUM: 0720.785.276

reparatii calculatoare la domiciliu

CELE MAI BUNE PRETURI!
Deplasarea la domiciliul clientului este
gratuita pentru Bucuresti!
30% reducere la majoritatea serviciilor!

Castiga timp!
Suna ACUM si spune problema:
0720.785.276

Formular de contact

Aveti o intrebare? Doriti sa ne descrieti problema mai pe larg? Scrieti-ne un mesaj folosind formularul de mai jos si noi va vom raspunde in maxim 12 ore!

Mesajul dvs. a fost trimis!
In conditiile in care doriti sa primiti un raspuns pentru problema dvs. pe loc, va rugam contactati-ne la numarul de telefon afisat.Aceste servicii sunt create special pentru dumneavoastra!

Datorita dumneavoastra am ajuns aici si va suntem recunoscatori!
Raportandu-ne la momentul de start a acestei initiative - reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu in Bucuresti -, acum achipa noastra de tehnicieni este considerabil mai mare, putand astfel raspunde solicitarilor dumneavoastra intr-un timp mult mai scurt. Astfel, reparatia calculatorului dumneavoastra poate fi efectuata in aceeasi zi si reinstalarea Windows-ului in aproximativ trei ore din momentul in care ne contactati.
De la lansarea serviciilor de reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu, am imbunatatit sistemul de prealuare a comenzilor, sistemul de executare a acestora si, nu in ultimul rand, modalitatea de a efectua a reparatiile, astfel incat sa ne ridicam la nivelul asteptarilor dumneavoastra.
Asteptam, asadar, sa va surprindem placut cu noile cunostinte ale tehnicienilor din echipa noastra ce vor veni la domiciliul dumneavoastra si noua modalitate de a efectua reparatiile la calculatorul sau laptop-ul Dvs.
Beneficiati acum de toate aceste servicii! Sunati la 0720.785.276 si spuneti-ne problema calculatorului dumneavoastra!